× Home ICTCTræningsprocedureIn-company uddannelseMateriale KontaktReferencer/Links Sitemap
Dansk ICTC Team

Arianne Struik

Arianne er direktør for Institute for Chronically Traumatized Children i Agnes Water Queensland Australia. Hun er en klinisk børnepsykolog, familieterapeut og EMDR-konsulent oprindeligt fra Holland. Arianne har mere end 25 års erfaring med traumebehandling for børn, der bor hjemme, i plejefamilier eller i beboelsesfaciliteter. Hun udviklede Sleeping Dogs-metoden. Hun er medlem af ESTD Child and Adolescent Committee og den nationale APS EMDR IG-komité.

Sarah Voschero Christensen

Sarah er en af ICTCs danske Sleeping Dogs-undervisere og giver træning og konsultation i metoden i Danmark. Sarah er akkrediteret EMDR- og TF-CBT terapeut og har arbejdet med komplekse børne- og familiesager i de sidste ti år. Hun har arbejdet i et team specialiseret i vurdering og behandling af børn og unge udsat for seksuelt misbrugt. Sarah arbejder nu med traumatiserede børn, unge og familier i et dansk familiecenter og har ved siden af en deltids privat praksis, hvor hun også arbejder med traumebehandling. Email:

Charlotte Sommerfeldt

Charlotte er en af ​​ICTCs danske Sleeping Dogs-undervisere og giver træning og konsultation i metoden i Danmark. Hun er klinisk psykolog, Theraplay-terapeut niveau 1 og EMDR-kliniker. Hun arbejder med familier i et kommunalt familiecenter udkanten af ​​København. Hun blev specialist i børnepsykologi i 2009 og har i 15 år arbejdet med komplekse familier, unge og deres netværk i en systemisk ramme.

Praktisk information


Institute for Chronically Traumatized Children

Arianne Struik, Clinical Psychologist
Address: PO Box 394, Scarborough 6019 WA, Australia
Phone: +61405238861
Email:
Australian Business Number: 35595067497
Registration number AHPRA Australia: PSY0001894330
Registration number NZPB New Zealand: 90-06671
Medicare provider numbers: 4885771B and 4885773A

Terms and Conditions Download PDF
Privacy Policy Download PDF