× Home ICTC Opleiding en training BehandelingOnderzoekMateriaalReferenties LinksContactSitemap
ICTC Team

Arianne Struik

Arianne Struik is directeur en oprichter van het Institute for Chronically Traumatized Children. Als ontwikkelingspsycholoog/ systeemtherapeut en EMDR Supervisor heeft zij in Nederland twintig jaar in de kinder- en jeugdpsychiatrie gewerkt met getraumatiseerde kinderen en gezinnen van kinderen die thuis wonen, kinderen die verblijven in pleeggezinnen of in de residentiele jeugdzorg of klinische psychiatrie. In 2014 emigreerde zij naar Australië waar zij naast opleiding ook behandeling biedt. Zij is lid van de ESTD Child and Adolescent Committee, voorzitter van de Australian Psychological Society EMDR Interest Group Committee.

Caroline Dierkx

Caroline werkt als Slapende Honden trainer voor het ICTC en geeft nationaal en internationaal training en consultatie in de Slapende Honden methode.
Als GZ psycholoog en EMDR therapeut heeft zij ruime ervaring met traumabehandeling in de Kinder- en Jeugdpsychiatrie en Infant Mental Health. Caroline is momenteel werkzaam bij het Psychotraumacentrum Sterk Huis te Goirle. Daarnaast geeft ze vanuit haar eigen praktijk (Praktijk073) training en scholing op het gebied van trauma en hechting.

Mirjam Pijpers

Mirjam werkt als Slapende Honden trainer voor het ICTC en geeft nationaal en internationaal training en consultatie in de Slapende Honden methode.
Als GZ-psycholoog en cognitief gedragstherapeut en EMDR practitioner werkte ze meer dan 16 jaar in de kinder- en jeugdpsychiatrie in een Trauma en Infant Mental Health team met vroegkinderlijk getraumatiseerde kinderen en hun gezinnen. Daarnaast was ze gedurende een periode van twee jaar programmaleider emotionele stoornissen.
Recent is Mirjam gestart met de opleiding tot Klinisch Psycholoog KJ binnen het algemeen Ziekenhuis. Mirjam geeft training en scholing op het gebied van trauma en hechting vanuit een eigen praktijk (Praktijk073).

Danny de Bakker

Danny werkt als Slapende Honden trainer voor het ICTC en geeft training en consultatie in de Slapende Honden methode. Als GZ psycholoog en EMDR practitioner heeft zij ruime ervaring met traumabehandeling in de residentiele jeugdzorg en pleegzorg. Danny werkt momenteel als GZ-psycholoog in opleiding tot specialist (klinisch psycholoog k&j) bij GGZ Breburg Centrum Jeugd.

Sarah Voschero Christensen

Sarah is one of the Danish CTCs Sleeping Dogs trainers, and provides training and consultation in the method. Sarah is an EMDR therapist and has worked with complex child and family cases for the last ten years, and has worked in a team specializing in assessment and treatment of children/young people who has been sexually abused. Sarah is currently working in a clinical setting with children, young people and families in a Danish family center, and also provides trauma treatment form her private practice.

Charlotte Sommerfeldt

Charlotte is one of the ICTC’s Danish Sleeping Dogs trainers, and provides training and consultation in the method in Denmark. She is a clinical psychologist, Theraplay therapist level 1 and EMDR clinician. She works with families in a municipality family service centre in the outskirts of Copenhagen. She became a specialist in child psychology in 2009 and has for 15 years worked with complex families, young people and their network in a systemic framework.

Praktische informatie

Institute for Chronically Traumatized Children

Arianne Struik Ontwikkelingspsycholoog (GZ), systeemtherapeut en EMDR-supervisor.
Adres PO Box 407, Agnes Water QLD 4677  Australia
Tel +61405238861
Email:
Australian Business Number: 35595067497
BTW ID: NL001102947B45

Het ICTC is een Australisch bedrijf en staat daarom niet ingeschreven bij de kamer van koophandel. Het ICTC heeft wel een Nederlands BTW ID nummer. Het ICTC is CRKBO geregistreerd en heeft dus een btw-vrijstelling voor onderwijs.

• Algemene voorwaarden onderwijs: Download PDF
• Klachtencommissie en procedure: Download PDF
• Privacy regelement van het ICTC: Download PDF